Αγιουβερδικό μασάζ: Τι είναι και τι προσφέρει;

Τι είναι το abhyanga;

Η Αγιουρβεδική πρακτική του abhyanga ή του μασάζ με λάδι, προσφέρει σωματικά οφέλη όπως την απελευθέρωση της μυϊκής έντασης, τη λεμφική χαλάρωση και την ενυδάτωση σε όλο το σώμα. Ξεχωρίζει από άλλα μασάζ λόγω της εστίασης στο δέρμα, και όχι μόνο στους μύες. Από τα έλαια που χρησιμοποιούνται στο στο συγκεκριμένο μασάζ και στις κινήσεις που διεγείρουν την κυκλοφορία, μοιάζει περισσότερο με ένα μασάζ προσώπου για ολόκληρο το σώμα σας. Ο κύριος στόχος του θεραπευτή μας είναι η χαλάρωση, και στην Ινδία, η πρακτική συνδέεται βαθιά με την έννοια της αυτο-φροντίδας. «Το Sneha είναι η ρίζα της λέξης αυτού του τύπου μασάζ στα σανσκριτικά», εξηγεί ο γιατρός Pratima Raichur, «το οποίο επίσης μεταφράζεται και σε αγάπη» .Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, η Ayurveda προτείνει να κάνετε abhyanga μασάζ από μία φορά την εβδομάδα έως μία φορά την ημέρα.

Σε τι διαφέρει με το απλό μασάζ;

Η έντονη χρήση αιθέριων ελαίων και η εστίαση σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία του σώματος κάνουν ένα αγιουρβέδικο μασάζ διαφορετικό από το -γνωστό σε όλους μας- σουηδικό μασάζ. Επιπλέον, μην περιμένεις έναν έντονο μασάζ γιατί η θεραπεία είναι πολύ πιο επικεντρωμένη στο χειρισμό των ενεργειακών πεδίων σου και στην απελευθέρωση της συναισθηματικής φόρτωσης που συσσωρεύεται στο σώμα σου.

Πηγή

Ποιοι είμαστε

Η Holistic Therapies παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες στο χώρο σας. Παρέχουμε υπηρεσίες αγιουρβεδικού μασάζ, προσώπου, ρεφλεξολογίας και κυτταρίτιδας. Καλύπτουμε όλη την Αθήνα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ακολουθήστε μας

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε μέσα στη μέρα.

Προσφορά γνωριμίας

2019 collection

Για λίγες μέρες ακόμα, προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με έκπτωση 40%! Κλείστε ραντεβού τώρα την ημέρα που επιθυμείτε και θα έρθουμε στον χώρο σας για ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Η Holistic Therapies χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του website.