Ολιστική μάλαξη
Εναλλακτικές θεραπείες

Μπορώ να δω αποτέλεσμα;

Όλοι λίγο πολύ, έχει τύχει να ακούσουμε τις λέξεις, ολιστικές θεραπείες, ανατολίτικη ιατρική, εναλλακτικές θεραπείες κλπ Δυστυχώς όμως λίγοι από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι λέξεις και ακόμα καλύτερα τι ακριβώς αποκομίζουμε από αυτές τις θεραπείες Οι θεραπείες αυτές ασχολούνται με τον άνθρωπο σφαιρικά, συνολικά από όλες τις πλευρές -ολικά Εξού και οι λέξεις ολιστικές! Δηλαδή ο ολιστικός Θεραπευτής, δεν ασχολείται μόνο με το σύμπτωμα, άλλα με ολόκληρο τον οργανισμό φτάνοντας στην ρίζα του προβλήματος ώστε να βοηθήσει τον θεραπευόμενο να αυτοθεραπευτεί συνολικά! Είναι πλέον γνωστό ότι ψυχή και σώμα αλληλοσυνδέονται. Ο ψυχικός μας κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το υλικό μας κομμάτι και την ενέργεια μας. Οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα γίνονται δηλητήρια για το σώμα μας. Το άγχος, ο θυμός, το στρες, ο φόβος κ.τ.λ. επηρεάζουν αρνητικά την ισορροπία του οργανισμού μας αποδεδειγμένα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να νοσήσουμε. Ο δυτικός τρόπος ζωής, η κακή διατροφή, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η απομάκρυνση από την φύση, οι τοξίνες που μας έχουν περικυκλώσει, και πολλά άλλα, επιβαρύνουν κατά πολύ την ισορροπία του οργανισμού μας! Έτσι ο ολιστικός Θεραπευτής καλείται να ασχοληθεί με την ψυχή, τις σκέψεις, το σώμα και την ενέργεια του θεραπευόμενου και κυρίως με διαφορετικό τρόπο τον καθένα ξεχωριστά, διότι ο καθένας μας είναι μοναδικός και χρήζει διαφορετικής προσέγγισης και αντιμετώπισης! Οι ολιστικές θεραπείες δεν είναι μια τάση της εποχής μας! Υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρονιά όμως ο κόσμος τελευταία άρχισε να ξαναστρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση και να αποκομίζει τα οφέλη της! Σε πολλά μέρη του κόσμου αυτές οι θεραπείες υπάρχουν στο σύστημα υγείας (ΗΠΑ, Καναδάς, Αγγλία κλπ).

Ποσά είδη υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη τέτοιων προσεγγίσεων με κοινό παρανομαστή την ολιστική προσέγγιση! Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες: ρεφλεξολογία, βελονισμός, ολιστική μάλαξη, ηλεκτροβελονισμός, βοτανοθεραπεία…

Σε ποιους απευθύνεται;

Οι θεραπείες αυτές (με ελάχιστες εξαιρέσεις) απευθύνονται σε όλους! Είτε κάποιος θέλει να κρατάει την ισορροπία του οργανισμού του σε σταθερά επίπεδα, να απομακρύνει το στρες, να είναι χαλαρός, γαλήνιος και ξεκούραστος, είτε να απαλλαγεί από κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα!

Έχουν αποτέλεσμα;

  1. Έχουν γίνει γίνει μελέτες σε πανεπιστήμια του Καναδά, της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ κ.λ.π. για τα θετικά αποτελέσματα μιας απλής σαρανταπεντάλεπτης μάλαξης! Ενδεικτικά αναφέρω μια φράση του ερευνητή Σ. Μελοβ: ” Τα αποτελέσματα έχουν δείξει ότι η ανακούφιση από πόνους είναι παρόμοια με αυτήν των αντιφλεγμονωδων φαρμάκων!
  2. Ιαπωνικά πανεπιστήμια υποστηρίζουν ότι το μασάζ χαμηλώνει τα επίπεδα κορτιζόνης στο αίμα. Η συγκεκριμένη ορμόνη συνδέεται με το άγχος και το στρες!
  3. Όλα τα αντικαρκινικά κέντρα στις Η.Π.Α περιλαμβάνουν προγράμματα ολιστικής ιατρικής
  4. Έρευνες σε άλλα πανεπιστήμια (Λος Αντζελες, Σιάτλ κ.λ.π.) έχουν αποδείξει από εξετάσεις αίματος την αύξηση της σεροτονίνης στον οργανισμό μετά από μια τέτοια θεραπεία!Η σεροτονίνη είναι η ορμόνη της χαράς, της ευεξίας, της ηρεμίας και της καλής διάθεσης.

Ποσό διαρκούν;

Η διάρκεια τους κυμαίνεται, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου! Μια τέτοια θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 20 λεπτά, μισή ώρα, 2 ώρες… ανάλογα την κάθε περίπτωση και την κάθε θεραπεία! Όπως προανέφερα ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται εντελώς ξεχωριστά!

Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Υπάρχουν κέντρα ολιστικής θεραπείας και μεμονωμένοι θεραπευτές! Επίσης γίνονται και θεραπείες κατ´οίκον! Σ´αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω ότι η επιλογή του θεραπευτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι! Παρενέργειες δεν υπάρχουν αν γίνει σωστά η θεραπεία από έμπειρους κ´ σοβαρούς θεραπευτές.

Ο κάθε οργανισμός έχει απίστευτους μηχανισμούς και δικλείδες ασφαλείας, αυτοάμυνας! Έχει την δυνατότητα να αυτοθεραπευτεί και ο ρόλος – έργο του ολιστικού θεραπευτή είναι να γίνει το μέσο για την διαδικασία της επαναφοράς της ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα και της “αυτοθεραπείας”!

Κάντε κράτηση για ολική μάλαξη

Ερχόμαστε την μέρα που επιθυμείτε στον χώρο σας
Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει
✓ Πληκτρολογήστε την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού σας.
✓ Το ραντεβού θα επιβεβαιωθεί άμεσα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.
Θέλετε να σας καλέσουμε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε μέσα στη μέρα.

Προσφορά γνωριμίας

2019 collection

Για λίγες μέρες ακόμα, προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με έκπτωση 40%! Κλείστε ραντεβού τώρα την ημέρα που επιθυμείτε και θα έρθουμε στον χώρο σας για ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Η Holistic Therapies χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του website.